Kristal Ödül

Kristal Ödül

Kristal ödül ürünleri cam materyalden üretilen ve günümüzde hediyelik eşya ya da promosyon amaçlı kullanılır. Camın şekillendirilerek üzerine isim ya da slogan yazılmasıyla birlikte çok daha kişisel bir ürün haline getirilebilirler. Bu tip promosyon ürünleri şirketlerin çalışanları için hazırlatabildiği ürünler olması yanında sadece bir kişi değil çoklu grupların motivasyonunda kullanılabilirler. Boyut ve şekil bakımından sınırsız çeşitlendirme yapılabilir. Örneğin rengi kendiniz belirleyebilir ve ürünü daha çekici hale getirebilirsiniz.

Promosyon ürünleri içinde oldukça popüler olan kristal ödül ürünleri bu popüleritesini şüphesiz kişiselleştirilebilmesinden alır. Buna en güzel örnek firmaların distribitör ya da bayileri için hazırlatabildikleri "yılın en başarılı bayisi" gibi çeşitlendirebildikleri promosyon ürünleridir. Tabi bunun yanında "spor ödülleri" ya da "başarı ödülü" gibi farklı amaçlarla da kullanılabilecek bir üründür. Kullanım alanı oldukça geniş fakat bir o kadar da kişisel olabilen kristal ödüller motivasyon amacıyla kullanılan ürünlerin en bilinir olanlarından sayılabilir.

Genellikle komple camdan üretilen bu ürünler ayrıca cam üstü metal ya da iki metal arasına cam şeklinde de dizayn edilebilmektedir. Bu üretim şekilleri tamamen talebe odaklı olmakla birlikte ürünün hangi amaçla kullanılacağı da en belirleyici özelliklerinden sayılabilir. Camın kristal şeklinde kesilip renklendirilmesiyle oluşturulan kristal ödül promosyon ürünün renklendirilip üzerine yazılan kişisel isim ya da yazıyla birlikte günümüzde en çok tercih edilen motivasyon ürünü olarak liderliğini sürdürmektedir. Hatta denebilir ki ödül ve motive eden hediyeler arasında en popüler promosyon malzemesi kristal ödüllerdir.

İkba Kristal olarak yıllardır üretimini yaptığımı kristal ödüller kategorisindeki yüzlerce çeşit alternatif ürünleri incelemek için tıklayın. Bu örnekler dışında sizden galecek her türlü talebe uygun kristal ödül İkba Kristal tarafından itina ile hazırlanmaktadır.