Kristal Plaket Çeşitleri

Kristal Plaket Çeşitleri

Kristal plaket ürünleri oldukça zengin renk ve şeşitte üretilirler. Bu promosyon ürünlerinin zengin çeşitlilikte olmasının en büyük sebebi tabiki müşteri tarafından belirlenen malzeme ve renk seçenekleri ile üretilmesidir. Kristal plaketler tamamen kişiselleştirilebilen hediyelik eşyalşarın başında gelir. Örneğin kristal plaketin üretildiği malzeme müşteri tarafından metal ya da tamamen kristal olarak talep edilebilmektedir. Aynı şekilde ürünün rengi ya da üzerine yazılacak yazılar da müşteri talebi üzerine uygun hale getirilip üretilir.

Bazı kristal plaket çeşitleri simetrik olmakla birlikte bazı kristal plaketler ise yuvarlak ya da asimetrik kenarlı şekillerde dahi üretilebilmektedir. Bu özellik tamamen talep edilen sektörün ya da organizasyonun özelliği ile belirlenmektedir. Bir futbol turnuvasının sonunda oyunculara hediye edilmek için hazırlanacak kristal plaket genellikle yuvarlak yani topu adıran şekilde üretilir. Bunun yanında bir kütüphane ya da okuldaki öğrencileri motive edici amaçla üretilecek kristal plaketler ise dikdörtgen ya da kare şeklinde üretilirler. Tahmin edileceği üzere burda amaç tabiki kitapları anımsatacak şekilde üretilmesidir.

Birbirinden farklı ebatlarda ve şekillerde üretilen kristal plaketler aynı şekilde ürünü daha da özelleştirmek için müşteri tarafından renklendirilebilir ve üzerlerine yazılar yazılabilir. Bir kristal plaketin hangi amaçla kullanıalcak olması şeklini ve boyutunu belirleyen en büyük etkenlerin başında gelir.

Kristal plaket üretimi yapan firmamızın diğer promosyon ürünleri konusunda oldukça geniş bir portföyü olduğunu hatırlatırız. Tüm ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için sitemizin ürünler menüsünden krital plaket ve diğer hediyelik ürünlere kolayca ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.