Madalya Ödüller

Madalya Ödüller

Promosyon madalya ürünleri genellikle firmalar tarafından çalışanlarını ödüllendirmek ve motive etmek için satın aldıkları hediye ürünleridir. Bu tip ürünler değerli maden görünümünde renk ve şekillere sahip olabileceği gibi istenirse gerçek madenlerden de üretilebilmektedir. Fakat genelde madalya üretiminde altın, gümüş ya da bronz madalyaların benzerleri üretilip motivasyon amaçlı promosyon ürünü olarak kullanılmaktadır.

Madalya ürününün en sık kullanıldığı sektörlerin başında bankalar, okullar ya da spor kulüpleri gelmektedir. Bankalar çalıuşanlarını okullar öğrencileri ve spor kulüpleri de oyuncularını ödüllendirmek için madalya promosyon ürünlerini sık sık satın alırlar. Bu sektörlerin yanında ürünün kullanıldığı çok daha başka sektörler de mevcuttur. Güvenlik güçleri ya da güvenlik ile ilgili çalışan bir çok firma da bu tip madalya ürünlerini çalışanlarına hediye edip motivasyonlarının artışına katkı sağlar.

Madalyalar çoğunlukla metalden üretilip altın, gümüş ya da bronz ürünlere benzetilecek şekil ve materyallerde üretilmektedir. Üretilen madalyalar kurdela ya da şerit şeklinde kumaşlara takılarak kullanıma hazır hale getirilmektedir. Ayrıca üzerine yazılan yazı ve eklenen logo (ya da resim) ile birlikte tamamen kişiselleştirilebilen promosyon ürünlerindendir. Böylece hediye edilecek kişinin ismini ya da hediye eden kurumun logosunun yer aldığı madalyalar daha spresifik bir hale getirilmiş olacağı için insnaların ilgisini çekmeyi kolaylıkla başarır.

Hediye promosyon ürünleri konusunda uzun zamandır faaliyet gösteren İkba Kristal firmamızın madalya ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca sitemizdeki örnek ürünlere ek olarak tamamen kişiye özel ürünlerimiz için bizimle iletişime geçmeyi unutmayınız.