Promosyon Madalya Örnekleri

Promosyon Madalya Örnekleri

Madalya şeklinde dağıtılan ve çoğunlukla şirket ya da spor kulüplerinin tercih ettiği motivasyon ürünleri oldukça fazla şekil ve renkte üretilebilirler. Bu çeşitler kişiselleştirilebilen bir ürün olan madalya için tamamen hayal gücünüze bağlı olarak zenginlik kazanabilmektedir. Örneğin bir spor musabakasının sonunda kazananlara verilecek olan madalya ödüller ile bir firmanın pazarlama departmanını ödüllendirmekte kullanacağı madalya ürünü oldukça farklı formlarda olabilir. Tabi promosyon verilen madalyaların çok daha başka kullanım amaçları da olabilir. Bu ürünleri sadece spor kulüpleri ya da şirketler talep etmemektedir.

Güvenlik sektörü de madalya ürününü için oldukça talepkar bir sektör sayılabilir. Kamu ya da özel fark etmeksizin hemen hemen tüm güvenlik sektörü bu tip promosyon ürünleri ile çalışanlarını motive edebilmektedir. Bir yarışma ya da başarı sonucu dağıtmak için de bu promosyon ürün oldukça sık kullanılabilmektedir.

Bu sektörlerin yanında eğitim faaliyeti gösteren kurumların da madalya ürününü çok sık kullandığı görülmektedir. Bir ilk okul öğrencisinin okuma bayramından tutun da üniversite öğrencisinin mezuniytine ve hatta doktorasını yapmış bir öğretim görevlisinin bu özel gününü kutlamak için bile madalyalar oldukça sık talep edilen ürünlerin başında gelir. Öğretmenler, öğrenciler ve hatta okul çalışanları dahi bu tip motive edici araçlarla ödüllendirilebilmektedir.

Kullanım amaçları oldukça yaygın olan bu ürünlerin şekil ve renklerindeki çeşit bu kadar popüler olmasında oldukça etkilidir. Madalya verilecek organizasyona bağlı olarak çok farklı şekillerde üretilebilir. Talep üzerine üretilen bu madalya ürünleri genelde madalyon şeklinde yuvarlak olacak tarzda üretilebildiği gibi kare ya da diğer geometrik şekillerde de üretilebilmektedir. Ayrıca madalyaların kullanımı gereği ince bir kumaşa asılıp hediye edilecek kişiye teslim edilir. Bu ip madalyayı boyuna asılması amacıyla madalyona eklenir. İstenen renkte ve kumaş türünce üretilebilen bir iptir. En sık kullanılan renkleri ise kırmızı, beyaz ve mavi olmakla birlikte madalyonlardaki gibi bu kordon da tamamen kişiye özel üretilebilmektedir.